*De zon komt tot ons terug
en brengt ons goed weer


Amna Aijah Tunerk Taku

Groningen een stad in het Noorden van Nederland, daar leven wij met en voor onze Maine Coons. Er is ons alles aan gelegen dat er lieve, mooie en verantwoord gefokte Maine Coons bij ons het levenslicht zullen aanschouwen.

Onze Maine Coons zijn en/of worden getest op Fiv/Felv/PL en HCM-MYBPC-3 gen. Tevens scannen wij onze Maine Coons op PKD en HCM.

De Maine Coons kunnen bij ons zowel binnen als buiten verblijven. Aangrenzend aan de woonkamer is een voor hun afgesloten ruimte van ongeveer 55 vierkante meter waar ze naar hartelust kunnen spelen en als ze er is kunnen zonnen.

Maine Coons houden naast slapen, van rennen, klimmen, springen en vooral duidelijk aanwezig zijn, m.a.w. ze mogen graag storen en zijn erg nieuwsgierig en horen en zien natuurlijk alles en zijn dus ook overal als de kippen bij. De Maine Coon staat er ook om bekend altijd daar te zijn waar de overige huisgenoten zijn. Zoek je een kat die deze eigenschappen niet heeft, dan is de Maine Coon een foute keus.

Om meer over de Maine Coon aan de weet te komen is het bezoeken van tentoonstellingen ook een mogelijkheid.. Meestal zijn er meerdere fokkers aanwezig en kunt u zich zo breed mogelijk laten informeren.

* *
Zowel onze Cattery naam als de door ons gebruikte namen voor onze Maine Coons zijn afkomstig van de Inuit’s en/of hun taal.
**

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *